Миналата седмица на изложението за технологии и  електроника  Consumer Electronics

...
Миналата седмица на изложението за технологии и  електроника  Consumer Electronics
Коментари Харесай

Автомобил хамелеон сменя цвета си в движение

Миналата седмица на ревюто за технологии и  електроника  Consumer Electronics Show (CES) в Лас Вегас, BMW показа прототипа на автомобила " i Vision Dee ". Благодарение на съществуването на особено покритие, тази кола може да трансформира цвета си в необятен диапазон, даже по време на шофиране. В допълнение, тази идея въплъщава редица нови цифрови технологии, в това число планиране на информация, потребна за лидера, върху предното стъкло.

Обърнете внимание, че на CES предходната година BMW към този момент показа автомобила iX Flow, в който цветът на повърхността можеше да се трансформира единствено от бяло към черно посредством нюанси на сивото, с помощта на потреблението на технологията E-Ink.

i Vision Dee може да трансформира цвета си, като употребява всички съществени цветове на дъгата, до момента в който цветовете на линиите и повърхностите могат да се редуват по преценка на притежателя на автомобила. В момента BMW i Vision Dee не е нищо повече от първообраз, само че демонстрира посоката, в която ще се развиват концепциите и дизайна на бъдещите коли на BMW. Например функционалността за планиране на данни върху предното стъкло, като скорост и посока на придвижване, ще стане алтернатива, налична за купувачите до 2025 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР